Jouluna saa herkutella! 

Herkutella voi myös leivonnaisilla, joihin ei ole lisätty sokeria eikä makeutusaineita. Tässä alla muutama ihana herkku, jotka eivät minusta maussa häviä sokerileivonnaisille yhtään. Osa on myös gluteenittomia ja vehnättömiä, joten sopii jokaiselle. Suosittelen kokeilemaan! <3

luumupiiras7.jpg

Tämä luumupiiras löytyy täältä. Pohja on tehty rukiista, joten piiras on vehnätön. Sisällä on yksinkertainen luumutäyte ja kerma kruunaa koko piiraan. Nam, niin hyvää!!


taatelipallot3.jpg

Täältä löytyy ohje näihin ihastuttaviin taateli-kaurapallosiin. Kun kierittelee palloset kaakaojauheessa, niistä saa ihania tryffeleitä! Lasten ja aikuisten suosikkeja meillä.


luumunyytit5.jpg

Helppo rahkavoitaikina ja itse keitetty luumusose. Voisiko parempia torttuja (tässä tapauksessa nyyttejä) ollakaan?! Ohje löytyy täältä. Kaupan voitaikinakin on hyvä vaihtoehto.


luumujuustokakku2.jpg

Meillä tehdään takuulla tätä aivan ihanaa luumujuustokakkua! Tämä on niin suussasulavan ihanaa, yksi suosikkijuustokakuistani. Kerma ja luumusose päällä kuuluvat ehdottomasti kakkuun. Kakku on jauhoton. Ohje löytyy täältä.


taateli-suklaapallot2jpg.jpg

Minun suosikkipalloset: kookoksiset taateli-suklaapallot. Tulevat monitoimikoneessa nopsaan. Ihana lahjaidea kookoksen ystävälle. :) Ohje löytyy täältä.


Ei muuta kuin herkuttelemaan!