heart 3v. hääpäivän kunniaksi kakkua. heart
Tätä kakkua syötiin kyllä jo vähän aikaa sitten, mutta kuvakakkua tänään. wink



Pohjana on eräänlainen kahvikakkupohja. Välissä diplomaattikreemiä (kerma/van.kreemi 50/50%), sokerivedessä keitettyjä omenakuutioita (josta irtosi myös kostutusvesi) ja kuumamarenkia. Päällä kerman ja kuumamarengin sekoitus. Paahdettuja mantelilastuja kupeessa ja omenankukat ihan tekoja vain (aitoja oisin halunnut).

Makeahko. Ei aivan huippua, mutta aivan hyvää. wink

Tässä riisuttu versio eli ennen mantelilastuja:



ja päältäpäin:



Mielestäni ihan kivan näköisiä molemmat versiot, mutta paahdetut mantelilastut antavat kyllä ihanaa lisämakua kakkuun. Mitäs mieltä te olette?

Kokeilin myöhemmin vähän muokattua versiota ihan pikkukakkuun. Tavallinen sokerikakkupohja, diplomaattikreemi, keitetyt omenakuutiot, ihan ohuet mantelimassalevyt molempiin väleihin, pelkkä kerma pintaan (ilman makeutusta), ei siis marenkia ollenkaan. Oli ihan hyvä kokeilu. Mantelimassa maistui kakussa toisaalta tosi hyvältä, mutta toisaalta turhan erikoiselta. Makuasioita! laugh

Eiköhän nyt saa omenakakut vähäksi aikaa jäädä. wink