Pääsiäisen kahvipöytään kuuluu ehdottomasti rahkapullat. Tein kahdenlaisella täytteellä. Toisiin laitoin koristeeksi persikkasiivun ja toiset ovat perinteisiä rusina-rahkapullia. Päälle ripsauttelin stroisselia.

RAHKAPULLAT

6 dl pullataikina
(tulee n. 40 60-65g raakapainoista pullaa,
täytteet yhteensä riittävät sopivasti tälle määrälle)

Rusina-rahkatäyte:

200 g maitorahkaa
0,8 dl maitoa
0,6 dl sokeria
2 munaa
½ dl rusinoita
½ sitruunan mehu
20 g vanilijakreemijauhetta

Sekoitetaan hyvin esim. vatkaimella.
 
Vanilija-rahkatäyte:

250 g maitorahkaa
40 g vanilijakreemijauhetta
2 munaa
80 g sokeria
55 g sulatettua voita

Kaikki aineet sekoitetaan.

Paistoin pullat n. 220 asteessa.

yes