SNC14788.jpg

Lyhyesti ehdin taas kirjoittelemaan. Vinkkaan vain näistä makoisista mustikkapullista, joissa käytin osittain kaurajauhoja ja päälle tein kauramurua. Kylläpäs vaan hyvin taas pulla maistui. Ihan peruspullataikinan tein ja noin 1/4 jauhoista korvasin kaurajauhoilla. Pyörittelin pyöreitä pullia, jotka kohotin ja kohotuksen jälkeen painoin juomalasilla pullan keskelle matalamman osan. Sen täytin pakastemustikoilla, joihin olin sekoittanut hieman perunajauhoja. Lopuksi ripotttelin reilusti kauramurua päälle ja paistoin n. 220 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Tein myös voisilmäpullia samalla taikinalla ja kauramurulla. Passasi voisilmäpullaan tosi tosi hyvin. Kokeilemaan! :)


KAURAMURU PULLIIN


85 g voita

1/2 dl sokeria

2 1/2 dl kaurahiutaleita


Sulata voi ja sekoita niihin muut aineet. Voit lisätä vanilijasokeria tai muuta maustetta oman makusi mukaan.


SNC14786.jpg