a.jpg

Pitkän pohdinnan ja kypsyttelyn jälkeen olen päättänyt lopettaa blogin päivittämisen - haikein mielin. Elämä on niin täyttä ja koen, että tällä hetkellä ei ole tilaa tälle harrastukselle. Leipomista en varmasti lopeta, mutta arvelen jonkun leivontakerran jäävän väliin tämän jälkeen. Ehkäpä vielä joskus teen paluun. Se jää nähtäväksi. Blogini jätän tänne netin syövereihin iloksi ja reseptikirjaksi itselleni, ja toki mukava jos siitä on iloa ja hyötyä jollekin toisellekin. 

Haluan sydämestäni kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita, vierailijoita ja kommentoijia! Te olette olleet tärkeä osa tässä rakkaassa harrastuksessani. Kiitos! <3

Kuvassa vielä viimeaikaisia tekeleitä. Osa pikaisia olympiamitalikakkuja (joita en kirkkaimmista mitaleista tehnytkään) ja osa synttäritarjottavia. Ylhäällä vasemmalla appelsiini-pistaasipähkinäkakku mascarpone-kuorrutteella, hopeinen kalakakku 8-vuotiaamme synttärikakku, samoin oikealla alhaalla olevaa omar-juustokakkua syötiin synttäreillä (ohje löytyy ainakin Taikakakkujen Tarulta ;)).


6.jpg

Onnea vielä rakkaalle esikoisellemme! <3