Testasin jo aiemmin tekemiäni suklaaruusuja siskon vauvan ristiäisiä varten. Lisäsin heti suosiolla taikinaan pikkuisen jauhoja, koska viime kerroilla ruusut ovat paistossa hieman lasahtaneet. Jauholisäys oli hyvä juttu. Aion jatkossa käyttää ainakin näin paljon jauhoja kuin tässä ohjeessa nyt on, ehkä jopa testaan pikku lisää vielä. :)
SUKLAARUUSUT
(n.45kpl)
200 g voita
100 g sokeria
225 g vehnäjauhoja
13 g kaakaojauhetta
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (10-15 min). Sekoita keskenään vehnäjauhot ja kaakao. Lisää siivilän läpi vaahtoon sekoittaen käsin varovasti. Pursota heti tähtityllalla ruusun malliseksi ja paista uunin yläosassa 180 asteessa 8-10 minuuttia. Jäähdytä ja pursota suklaasilmä.
Kommentit