SL705274-normal.jpg

Ajattelin, etten ehkä koskaan tule tekemään kakkutikkareja (englanninkielistä nimeä käytetään enemmän, mutta suosin suomalaista ;) ). Olen niin hidas lämpenemään muotivillityksille. Mutta kun urkukakusta jäi kääretorttupohjaa, ajattelin hyödyntää sen jotenkin. Sen verran olen silmäillyt tikkareiden ohjeita, että tummaa kakkupohjaa käytetään ilmeisesti alkuperäisessä aidossa kakkutikkarissa, mutta jossakin olen nähnyt puhuttavan myös vaalean pohjan käytöstä. Hyödyllistä näissä on se, että näihin voi upottaa kaikenlaisia jämiä kaapista, mm. noita strösseleitä, joita harvoin tulee muuten käytettyä.

 

Sekoitin vajaan kääretorttupohjan sekaan rasian appelsiinituorejuustoa, purkin lopun sitruunatahnaa ja hienonsin muutaman palan pähkinäsuklaata. Tikkuina käytin grillitikkuja hieman lyhentäen niitä. Kuorruteena tummaa suklaata ja hiukan kermaa seassa. Aika erikoisia tuli, mutta ihan syötäviä. Ja lapset kummasti tykkäsivät. ;D

kakkutikkarit-normal.jpg

 

kakkutikkari-normal.jpg  Sisusta näytää tältä.