Pikainen piirakka. Kinkku-parsakaali ei ole ehkä paras mahdollinen yhdistelmä, mutta aivan syötävä. Tykkään enemmän kinkku-suolakurkku yhdistelmästä. Erikoista tässä on myös turkkilainen jugurtti, mitä käytin kerran sattuman pakosta. Tykkään sen täyteläisyydestä ja mausta.

KINKKU-PARSAKAALIPIIRAKKA

1 pkt Sunnuntai suolainen piirakkataikinaa

1 pss kinkkusuikaletta
1 pss pakasteparsakaalta
250 g turkkilaista jugurttia
2 dl kermaa tai maitoa
2 munaa
1/2 tl suolaa
maustepippuria
1 dl juustoraastetta

Painele pohja pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista 200 asteessa 10 minuuttia. Sekoita jugurtti, kerma, munat ja mausteet. Levitä parsakaalit ja kinkkusuikaleet esipaistetun pohjan päälle. Kaada päälle jugurttiseos. Levitä lopuksi pintaan juustoraaste ja paista piirakkaa vielä 30-40 minuuttia.

yes