Maistuu ihanalle manteliaromille!

Ohjeesta (Pirkasta-lehdestä hieman muokattuna) tulee 15 kpl

Muffinit:

200 g margariinia tai voita

2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

3 rkl kahvia

50 g suklaata

Kuorrutus:

1 dl vispikermaa

1 rs (180 g) maustamatonta tuorejuustoa

3/4 dl tomusokeria

1 tl manteliaromia

1 rkl kahvia

Koristeeksi:

kaakaojauhetta

1. Vaahdota rasva, sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe siivilän läpi. Kaada joukkoon haalea kahvi ja rouhittu suklaa. Sekoita juuri ja juuri sekaisin.

2. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin alaosassa n. 20 min.

3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita kermavaahtoon, sokerin, manteliaromin ja kahvin kanssa sekaisin.. Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinien päälle. Siivilöi kuorrutuksen päälle kaakaojauhetta.