t%C3%A4ytekakkutestit2.jpg

Voitte varmaan kuvitella, miten mukava oli leikkiä pienimuotoisesti konditoriaa ja tehdä näitä pikkuisia testikakkuja. :) Nautin täysillä, vaikka en ihan 100%:sesti voinutkaan näihin keskittyä pikkuapulaisten avustuksesta huolimatta - tai juuri siitä johtuen. ;D Meillä on kesällä tulossa siskoni häät, joihin on toivottu mansikkaisia täytekakkuja. Tämän testin tärkein tehtävä oli testata täytteitä ja kuorrutteita. Mutta oli toki kiva miettiä vähän ulkonäköäkin. :) Harmi vain, kun ei tuoreita mansikoita ollut saatavilla. Se muutti hieman testin luonnetta ja lopputulosta. Hääkakkuihin käytämme tuoreita mansikoita. Koristeluun käytin nyt osittain vadelmaa, koska se ei sulaessaan valuta niin paljon kuin mansikka.

t%C3%A4ytekakkutestit.jpg

Kuorrutteina käytin vispikermaa, Flora vispiä, voikreemiä ja kuumamarenkia. Kaikissa täytteissä oli diplomaattikreemiä (50/50 kerma/vanilijakreemi), yhdessä lisäksi lemon curdia ja toisessa vanilijarahkaa. Maistelijoita oli yhteensä 9. Oli todella mielenkiintoista kuulla testaajien kommentteja. :) 

t%C3%A4ytekakkutestit3.jpg

Tämä kakku on kuorrutettu Flora vispillä. Ei minusta ollenkaan niin hyvän makuinen kuin kerma.

t%C3%A4ytekakkutestit4.jpg

t%C3%A4ytekakkutestit5.jpg

Kuumamarenkikuorrute. Oliko se nyt muistini mukaan italialaista. :)

t%C3%A4ytekakkutestit6.jpg

Värjättyä voikreemiä. Voikreemiohje ei ollut mielestäni paras mahdollinen. Muutenkin tämä kakun väritys oli vähän vitsiksi tarkoitettu. Pikku possu. :) Koristelun myötä muuttui ihan sieväksi.

t%C3%A4ytekakkutestit7.jpg

t%C3%A4ytekakkutestit11.jpg

Tässä myös kuumamarenki.

t%C3%A4ytekakkutestit8.jpg

Tässä kuorrutteena vispikerma. Hieman askarruttaa kerman käyttö kesän kuumimpana aikana aika moneen kakkuun, mutta kai sitä selviää pikku kikkojen avulla. Jos sinulla on kokemusta asiasta, otan vinkkejä vastaan!

t%C3%A4ytekakkutestit9.jpg

t%C3%A4ytekakkutestit12.jpg

Lopullisista hääkakuista lisää sitten heinäkuussa... :)