Sain tehdä kakun Otto-kummipojan ristiäisiin. Alkuperäisen suunnitelman mukaan kakun täytteenä olisi ollut mansikka-mustaherukkatäyte, ja se kakku täytettiinkin. Mutta mutta... useasta hyytymistunnista huolimatta liian aikaisin kumosin kakun kuorruttamista varten vuokastaan. Ihana täyte valui kuin laava kerrosten väleistä. Liivatetta olisi toki voinut olla enemmän, mutta en halunnut ottaa sitä riskiä, että täyte olisi liian sitkasta/kumista. Seuraavana päivänä loppu täyte oli kuitenkin hyytynyt. No, ei siinä mitään, oppia kantapään kautta! Nopsasti vain uusi kakkupohja uuniin ja varasuunnitelma käyttöön.

Eli kakun täytteeksi tulikin mansikkamarmeladia, paksuhko kerros 50/50% kerma-vanilijakreemiseosta, jonka päälle Daim-patukkaa rouhittuna. Olipas herkullista! Daim-rouhetta kannattaa kokeilla. Ja kreemikerroksen pitää olla tarpeeksi paksu. cheeky

Alla harjoittelukakku epäonnistunein suklaaspritsauksin.



Ja harjotteluruusu hiukan lähempää.